Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 oktober 2019

Terugtreden Harold Raben

Tot onze grote spijt stopt Harold Raben met zijn inzet voor onze fractie. Voor de zomer heeft Harold Raben bij het bestuur van D66 Brummen aangegeven dat hij steeds meer moeite heeft het raadslidmaatschap met zijn maatschappelijke loopbaan te combineren en dat hij wil terugtreden.

Afgesproken was dit punt na de zomervakanties verder vorm te geven. In de tussentijd werden we ingehaald door de politieke crisis in de coalitie. Hierdoor heeft Harold zich bereid verklaard tot medio oktober aan te blijven. Derhalve zal Harold in de raadsvergadering van 17 oktober terugtreden als raadslid en fractievoorzitter. Als raadslid zal hij worden opgevolgd door Merijn van As (21) . Merijn is momenteel fractie ondersteuner binnen D66.

Wij zijn Harold veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage aan het nieuw leven
inblazen van D66 in Brummen en zijn werk daarna in de Gemeenteraad.