Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 december 2017

D66 in gesprek met inwoners Brummen – Het is hier fijn wonen

Vandaag ging D66 Brummen-Eerbeek in gesprek met inwoners van Brummen, door heel het dorp waren meerdere actieve leden van D66 de straat op. Hoe bevalt het wonen in Brummen en wat zou er volgens u beter kunnen waren de vragen die wij stelden. Wat opvalt is dat veel mensen tevreden zijn, een positieve houding naar het leven, precies waar ook D66 voor staat.

Zo was er veel aandacht voor het centrum van Brummen en dat het tijd wordt om hier aandacht aan te besteden. De inzet van vrijwilligers voor de aankleding van Brummen werd zeer gewaardeerd, maar het zou fijn zijn als er iets meer budget voor deze zaken was.

Buiten het centrum van Brummen kwamen de onderwerpen: natuur, betaalbare woningen in Brummen voor de jeugd en het verduurzamen van onze gemeente aan bod! Iets wat D66 aanspreekt, deze spontane en open informatie zullen we zeker meenemen en kijken wat we hier mee kunnen doen.

Inwoners van de gemeente Brummen waren erg open over de wensen die zij hebben. We hebben veel inspiratie opgedaan uit de gesprekken die gevoerd zijn! Dank daarvoor! Binnenkort zijn wij ook te vinden in andere gebieden binnen onze gemeente, houd de website en sociale media in de gaten voor meer informatie! Zie hieronder het resultaat van vandaag: