Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 22 november 2017

D66 Brummen-Eerbeek kiest Lijsttrekker

In opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is Harold Raben tijdens de afdelingsvergadering van D66 unaniem gekozen als lijsttrekker van D66 Brummen-Eerbeek bij de Gemeenteraadverkiezing 2018.

Raben, afkomstig uit Empe, was de afgelopen raadsperiode fractievoorzitter en heeft de herintreding van D66 in de raad, na afwezigheid van deze partij van twaalf jaar, met verve gebracht. Dankzij hem kan Brummen niet meer om D66 heen. Ook realiseerde hij veel van de gestelde doelen uit het vorige verkiezingsprogramma. D66 legt de komende 4 jaar de focus op goede zorg op de goede plek, Brummen Energieneutraal en meer bevoegdheden naar de inwoners.

Op het moment hebben de inwoners weinig  te beslissen binnen de gemeente, aldus D66. Ook kan er nog wat verbeteren aan de helderheid en transparantie van de financiën binnen de gemeente Brummen. D66 wil de komende jaren veranderingen  doorvoeren die zorgen voor een  meer transparantere overheid. Binnenkort zullen we ook de kandidatenlijst bekendmaken!